Private Cloud voor uw bedrijf

Met een Cloud Server hebt u voor een vast bedrag per maand uw eigen online server en altijd toegang tot uw applicaties en bedrijfsgegevens. Ideaal voor flex/telewerkers. Ook als de bandbreedte op uw eigen kantoor onvoldoende is, kan een Cloud server een ideale oplossing zijn. Door uw server in een datacenter te hosten heeft u voldoende bandbreedte om uw gebruikers een snelle toegang te verlenen.

De beste oplossingen

Bij een private cloud kunt u rekenen op een proactief beheer. Dit houdt in dat er een goede en snelle service wordt verleend. Daarnaast kunnen wij u advies geven voor een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en wensen. Dit kan worden verzorgd op hardware, software en virtualisatie gebied. Zo biedt RSH de mogelijkheid om bij een private cloud de virtualisatie te realiseren met VMWare. VMware is op dit moment één van de beste oplossingen voor de virtualisatie van een private cloud, om voor een snelle en stabiele omgeving te zorgen.

Image Description

Voordelen en oplossingen op maat

De maatwerkoplossingen van RSH bieden U veel mogelijkheden. Het zijn oplossingen die veilig, schaalbaar en volledig naar wens zijn. Alles is mogelijk op het gebied van hardware en software. 

Voordelen Eigenschappen
Exclusief gebruik maken van uw eigen omgeving VMware / Citrix XenServer / MS Hyper-V
Toegespitst op uw wensen en eisen Intel Xeon / AMD EPYC
Proactief beheer SSD NVME / ECC geheugen
Meer doen met minder kosten (TCO) Uptime 99,9998%


Het migreren van een bestaande fysieke server naar de cloud behoort tot de mogelijkheden. Standaard worden alle Cloud servers 30 dagen gebackupt, indien nodig kan de rententie verhoogd worden.

Contact en offerte

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alle voordelen van een private cloud server en de vele mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem contact op

Tags