Nieuws

17-01-2022

Strategisch Online Marketing plan voor leadgeneratie

Actief nieuwe klanten werven is vaak een intensief en tijdrovend proces.

Dat kan makkelijker.

De beste manier om afspraken of directe verkopen te realiseren is om een leadgeneratie-proces op te zetten, met je website als centraal punt.

In grote lijnen ziet dat er zo uit:

  • Adverteren op social media naar (gekozen) juiste doelgroep (interruptiemarketing)
  • Landingspagina met weggever (= soort stappenplan om met jouw product/dienst resultaat te halen)
  • Email funnel met 4-5 emails (eventueel uit te breiden met meer emails na segmenteren)
  • Call To Action; kennismakingsgesprek, offerte of instap-product

Zo’n proces heet een Funnel.
En dat is eigenlijk een geautomatiseerde versie van een 1-op-1 gesprek met een potentiële, ideale klant waarbij je al zijn vragen beantwoord en vertrouwen wint.
Zonder dat het je dus tijd kost. En met een (veel) grotere kans op een JA op het doel waar je op stuurt.

Eenmaal goed bedacht, uitgewerkt, opgezet, gelanceerd en geoptimaliseerd levert dat een geautomatiseerde stroom van (gekwalificeerde) leads op waarvan een deel direct een afspraak maakt of het instap-product koopt.

Lees verder...
09-08-2021

Veilig surfen op vakantie

Veilig surfen op vakantie

Na lang wachten is het moment eindelijk aangebroken! We mogen weer op vakantie. Italië, Frankrijk of Spanje het maakt ook eigenlijk niets uit, als het maar warm en zonnig is en ver weg van huis!

Lekker even alles achter je laten en opladen onder de Spaanse of Italiaanse zon. Je hebt niks meer nodig, je hebt tenslotte vakantie. Toch is er wel iets wat we nooit kunnen missen, zelfs niet op vakantie, WiFi.

Even gauw contact met kantoor of met het thuisfront, snel inloggen in een koffiezaak of de gegevens invullen om op het netwerk te komen van het hotel waar je verblijft… Niks spannends aan zou je denken. Toch is dit helaas niet het geval!

Wij brengen je graag op de hoogte van de gevaren van openbare hotspots in het buitenland voordat je verder van huis bent dan je zou willen.

Lees verder...
09-08-2021

Even voorstellen: Jan van den Berg

Jan van Berg, al 28 jaar trotse eigenaar van RSH. Gelukkig getrouwd, vader van 4 zonen en 1 prachtig kleinkind! Mijn vrije tijd besteed ik echt het liefst met hen. Verder mag ik graag uiteten gaan en wanneer ik tijd heb rijd ik motor...

Lees verder...