ICT Management

Server Monitoring

Zijn uw systemen bedrijfs-kritisch en eist u maximale beschikbaarheid, zorg dan dat uw systemen gemonitord worden door RSH. 

RSH maakt gebruik van een krachtig pakket waarmee zowel Windows, Linux, MAC systemen maar ook (cloud)-applicaties kunnen worden beheert en 24 uur per dag en 7 dagen per week monitort kunnen worden. 

Door uw systemen te laten monitoren, kan er vroegtijdig advies gegeven worden, kunnen problemen vroegtijdig getackeld worden en wordt de kans op storing in uw systeem drastisch verkleind. 

RSH kijkt niet alleen of een CPU, geheugen of opslag tegen zijn max aan hikt, maar wil ook vroegtijdig advies geven als een softwarepakket meer en meer gaat eisen van uw systemen. Een ideale combinatie is om de monitoring te combineren met server onderhoud, waardoor er preventief direct ingegrepen lan worden.

Wanneer u (ook) zelf controle en inzicht wilt houden in uw IT-infrastructuur, kunt u zelf een stuk monitoringsoftware in gebruik nemen, zodat u altijd en overal meldingen kunt ontvangen wanneer problemen optreden, en nog belangrijker om vroegtijdig meldingen te ontvangen om problemen te voorkomen. Deze meldingen kunnen zowel per mail als in de vorm van pushnotifcaties binnen komen.

Zijn uw systemen bedrijfs-kritisch en eist u maximale beschikbaarheid, zorg dan dat uw systemen gemonitord worden door RSH.