Monitoring: vinger aan de pols!

Zijn uw systemen bedrijfs-kritisch en eist u maximale beschikbaarheid, zorg dan dat uw systemen gemonitord worden door RSH. 

Een veilig gevoel

RSH maakt gebruik van een krachtig pakket waarmee zowel Windows, Linux, MAC systemen maar ook (cloud)-applicaties kunnen worden beheert en 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord kunnen worden. 

Door uw systemen te laten monitoren, kan er vroegtijdig advies gegeven worden, kunnen problemen vroegtijdig getackeld worden en wordt de kans op storing in uw systeem drastisch verkleind. 

RSH kijkt niet alleen of een CPU, geheugen of opslag tegen zijn max aan hikt, maar wil ook vroegtijdig advies geven als een softwarepakket meer en meer gaat eisen van uw systemen. Een ideale combinatie is om de monitoring te combineren met server onderhoud, waardoor er preventief direct ingegrepen kan worden.

 

Zelf controle

Wanneer u (ook) zelf controle en inzicht wilt houden in uw IT-infrastructuur, kunt u zelf een stuk monitoringsoftware in gebruik nemen, zodat u altijd en overal meldingen* kunt ontvangen wanneer problemen optreden, en nog belangrijker om vroegtijdig meldingen te ontvangen om problemen te voorkomen.

* Deze meldingen kunnen zowel per mail als in de vorm van pushnotifcaties binnen komen.

Image Description

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen bij u langs komen voor een inventarisatie van uw wensen én uw infrastructuur. Ga ook voor de zekerheid van server- infra monitoring, vraag een offerte aan.

Neem contact op

Tags